Dybbøl kirkekor

"Dybbøl Kirkekor" er et blandet firestemmigt, frivilligt, ulønnet voksenkor der deltager i ca. 6-7 arrangementer i kirken, på Sønderborg Slot og Dybbøl Plejecenter m.m.
I øjeblikket synger ca. 25 damer og herrer i koret.
Korets faste øve dag er tirsdag kl. 18.30-20.30 i Kirkeladen.
Dertil kommer enkelte lørdage efter aftale og behov.
Korets daglige leder er organist Frank Laue.

Hvis du har en god sangstemme og er interesseret i at være med i kirkens blandede kor, kontakt Frank Laue organist@dybboelkirke.dk eller mob. 2768 5778 og forhør dig nærmere om korets aktiviteter og optagelse i koret. Nodekendskab er ikke nødvendigt, men til gengæld vil du lære en masse om noder, musik og dens begreber og deres betydning på vore øve aftener.

Kirkekorets første øve aften i efteråret er den 15. august 2017.
Her er et godt tidspunk at komme med i koret, hvis man ikke har nået det i foråret.

Udover et seriøst og grundigt musikalsk arbejde, sætter vi også pris på det sjove og sociale liv i koret.