Dybbøl kirkes Vokalensemble

Dybbøl kirkes Vokalensemble" er et projektkor, der blev stiftet af organist Frank Laue i 2008. Her skal man kunne læse noder og være hurtig til at lære større mængder af musik i løbet af kort tid. Forud for optagelsen i vokalensemblet er der en optagelsesprøve. Koret har typisk to projekter årligt. I år er det  "De Ni Læsninger" Langfredag og en koncertgudstjeneste midt i november.

Dybbøl kirkes kammerkor

Dybbøl Kirkes Vokalensemble består af 10-14 sangere, både dame- og herrestemmer.
Korets medlemmer er dygtige amatører, der søger mere ambitiøse udfordringer i korsang.

For yderligere information om Dybbøl Kirkes Vokalensemble kontakt venligst organist Frank Laue på tlf. 27 68 57 78 eller send en mail til organist(at)dybboelkirke.dk