Pensionistforeningens foredragseftermiddag i Kirkeladen torsdag den 26. oktober kl. 14.00.

26.08.2017

En gartner fortæller om blomster og helt særlige haver

Gert Jensen er chefgartner på Danfoss Universe og før det var han gartner på Gråsten Slot.

Gert Jensen fortæller om sit gartnerliv fra han var lille dreng og til i dag. Han er født på en fattiggård med stor have hvor hans forældre var forstandere. Efter at have sluttet sin gartner uddannelse blev han ansat på Gråsten slot, hvor han havde en del med Dronning Ingrids planter at gøre.. Han lavede slottets dekorationer gennem 23 år.
Senere kom han til Danfoss Universe, hvor han har været med fra havens start. Gert Jensen er manden bag "Bittens have" i Universe, som blev indviet da hun fyldte 90 år.

Kom til en blomstrende eftermiddag, hvor Gert Jensen fortæller og viser billeder.

Tilmelding til pensionistforeningen eller til kirkekontoret  tlf. 73 48 55 43 eller mpe@km.dk.

Pris for eftermiddagen er 30,- kr. pr. person inkl. kaffe/te kage.

Karen Philipsen, Dybbøl Menighedsråd
Bente Schulz Thomsen,  Pensionistforeningen