Nytårsfest den 28. januar 2017 kl. 14.00 i Dybbøl kirke

Traditionen tro byder vi det nye år velkommen med nytårsfest i kirken og Kirkeladen. Efter gudstjenesten i kirken er der stort kaffebord i Kirkeladen, hvor det er en fordel ikke at have spist for stor en frokost inden! Den fantastiske mezzosopran Andrea Pellegrini der tidligere har besøgt Dybbøl kirke vil underholde med "Stormfulde Romancer". Hun bliver ledsaget af Thea Vesti på guitar. Koncerten er sammensat af kærlighedssange af Granados, Vivaldi, Dowland og Britten i passionerede møder med Nina Simone, Jeff Buckley, Stevie Wonder og The Beatles. Musikken beskriver alle kærlighedens facetter, fra den dybeste sorg over at miste til den største hengivende glæde, - oplevet i komponistmøder på tværs af århundrederne. Eftermiddagen er en tidsrejse i kærlighedssange komponeret igennem 400 år.

Idet der kun er et begrænset antal kage-/koncertbilletter til rådighed, bedes man købe eller bestille sin billet i god tid på kirkekontoret.

Pris 100 kr.
Tlf. 73 48 55543 eller mpe@km.dk

Billetter kan købes inden jul 19. og 21. december og igen fra 3. januar om formiddagen inden kl. 12.00.