Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse og pilgrimsvandring

JUN
04

Højmesse og pilgrimsvandring


Søndag d. 4. juni 2023, kl. 10:30
Dybbøl kirke, Dybbøl Bygade 101, 6400 Sønderborg
Esbern Gaur Vernersen
Højmesse og pilgrimsvandring

Højmessen denne dag, trinitatis søndag er på mange måder en helt almindelig højmesse, men vil alligevel på flere måder bære præg af at være optakt til den efterfølgende pilgrimsvandring, som KFUM og KFUK Sønderborg arrangerer i samarbejde med Dybbøl kirke.

Pilgrimsturen foregår i det smukke område på Nydamstien ved Sandbjerg Gods, distancen er ca. 7 km og alle kan være med. Der vil være sang og musik på ruten, men også tid til stilhed, eftertænksomhed, langsomhed, enkelhed og indre ro, som er nogle af de grundlæggende ord for pilgrimstanken. De seneste år har mange moderne mennesker genoptaget pilgrimsvandringen som - ligesom kirkegang - handler om at søge efter rødder, identitet og sammenhæng. Men det handler også om opbrud fra tidens materialisme og selvoptagethed og om en søgen efter helt andre værdier: fællesskab med Gud, med hinanden og med skaberværket - altså en slags kristendom for alle sanser.

Det kan også være, at du bare har lyst til at gå en tur sammen med andre og kombinere pilgrimstanken, - så tag praktisk tøj og gode sko på, samt madpakke med. Efter afslutning med sang, bøn og velsignelse, nyder vi kaffe og kage, som du selv medbringer.


Ved spørgsmål: kontakt Bente på bkp@bbsyd.dk eller mobil: 22525428