Pinsegudstjeneste

Kirken, Dybbøl Bygade 101, 6400 Sønderborg, Danmark
Poul Erik Gildhoff

Helligåndens fest med Gospel

Pinsedag er kirken pyntet med forårsgrønne bøgegrene. I pinsen fejres at Helligånden kom over disciplene, som ellers havde gemt sig af frygt for deres liv. Pinsedag fyldes de af ånd og ild og kan pludselig tale alle sprog. De får mod til at drage ud i verden og fortælle om Jesus, Guds søn.

Pinsegudstjenesten vil i år få en musikalsk indsprøjtning af sang-trioen "NORTHERLY", Caroline Møller, Johanna Løhde og Maria Norby. De vil med deres sprøde og nærværende stemmer fylde kirken med gospelmusik. Tilsammen leverer de vokal-musik på højeste plan. De akkompagneres af en af Danmarks dygtigste gospelpianister Rasmus Løhde.

Kirkens fødselsdagsfest fejres med ´syng-med-garanti 'under hele gudstjenesen og Northerly  medvirker både ved koncertnumre og fællessange.