Alle Helgens gudstjeneste

Alle Helgens gudstjeneste søndag den 3. november 2019 kl. 16.00

I år er det Allehelgens dag søndag den 3. november. Denne dag markeres med en særlig gudstjeneste, hvor vi mindes dem der er gået bort siden Allehelgen sidste år. I Dybbøl kirke er der gudstjeneste denne dag kl.16.00. Her vil navnene blive læst op på dem der siden sidste Allehelgen er begravet eller bisat fra Dybbøl kirke, og dem som boede i Dybbøl sogn og er begravet eller bisat fra andre kirker uden for sognet. Der vil være mulighed for at tænde et lys for dem man har mistet, savner eller tænker særligt på.

Vokalensemblet vil medvirke i gudstjenesten og synge en række smukke og meditative salmer og sange af blandt andet Christian Præstholm og Felix Mendelssohn-Bartholdy. Musikken fortæller om liv og død, fortvivlelse, trøst, tro og håb, livets svære og lette sider. Musikken giver plads til minderne, mulighed for eftertanke og stilhed.