Julegudstjenester

Kom og hør Dybbøl kirkekor synge i december!

Kirkekoret synger festlig advents og julemusik i løbet af december måned:

Søndag den 2. december
….medvirker koret i afskedsgudstjenesten for sognepræst Birgitte Hjarvard Licht, 1. søndag i advent.

Søndag den 16. december kl. 10.30
….fejrer vi traditionen tro en liturgisk gudstjeneste med "De Ni Læsninger" efter engelsk forbillede. Kirkekoret kan igen høres med kormusik fra Danmark, Norge, England og Tyskland. Korsatserne står i dialog med de ni læsninger fra bibelen og fællessalmer, som fortæller Guds historie med mennesket fra skabelsen til Jesu fødsel. Koret ledes af organist Frank Laue og organist Karsten Munk medvirker på orgel og klaver.

Torsdag den 20. december kl. 14.30
Også Dybbøl Plejecenter får besøg af Dybbøl Kirkekor igen i år. Torsdag den 20. december kl. 14.30 fejrer vi en festlig julegudstjeneste med centerets beboere, deres familier og alle andre, der måtte have lyst til at komme og synge julesalmer sammen med os.

Musikalsk juleaften med trompet- og orgelmusik
Juleaften bliver igen festlig i Dybbøl kirke. Ved alle tre gudstjenester juleaften medvirker Nanna Louise Lotzkat på trompet. Nanna er født og opvokset i Dybbøl og er kandidatuddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium i København. Hun spiller med på salmerne, så julesalmerne bliver ekstra festlige. Desuden spiller hun sammen med organist Frank Laue, der har de musikalske tøjler i sine hænder. Traditionen tro vil også trompetist Karsten Prinds igen spille julesalmer fra kirketårnet, når menigheden går hjem fra de tre gudstjenester denne dag.