Pinsegudstjeneste 2. pinsedag på Dybbøl Banke

Anden pinsedag den 10. juni fejrer vi pinsegudstjeneste i det fri kl. 11.00 på Dybbøl Banke.
Traditionen tro deltager brassbandet „Da Capo“ fra Aarhus i friluftsgudstjenesten.
Messingorkestret spiller både præ- og postludium og til fællessalmerne, og det er som sædvanlig en meget opløftende oplevelse, når flere hundrede sangstemmer bliver båret af flot blæsermusik.

Gudstjenesten som fejres under møllens smukke vinger, er et samarbejde med Broager Kirke, Ulkebøl Kirke, den danske og tyske menighed ved Sct. Marie kirke og Christianskirken samt Dybbøl Kirke.

Som noget nyt er der efter gudstjenesten mulighed for at holde picnic mellem Møllen og Møllerhuset.
Der vil være sandwich, kaffe, kage og sodavand.

Tak til spejderne som igen i år vil lave et smukt raftealter til os, og hjælpe os med forskellige praktiske ting.

Vi kan glæde os til en festlig gudstjeneste med mulighed for fællessang på flere sprog i bedste pinse-ånd!

Vel mødt!

Hilsen de fem menighedsråd