Dybbøl kirkekor

"Dybbøl Kirkekor" er et blandet firestemmigt, frivilligt, ulønnet voksenkor der deltager i ca. 6-7 arrangementer i kirken, på Sønderborg Slot og Dybbøl Plejecenter m.m.
I øjeblikket synger ca. 23 damer og herrer i koret.
Korets faste øve dag er tirsdag kl. 18.30-20.30 i Kirkeladen.
Dertil kommer enkelte lørdage efter aftale og behov.
Korets daglige leder er organist Frank Laue.

Hvis du har en god sangstemme og er interesseret i at være med i kirkens blandede kor, kontakt Frank Laue organist@dybboelkirke.dk eller mob. 2768 5778 og forhør dig nærmere om korets aktiviteter og optagelse i koret. Nodekendskab er ikke nødvendigt, men til gengæld vil du lære en masse om noder, musik og dens begreber og deres betydning på vore øve aftener.

Kirkekorets holder sin første korprøve efter sommerferien den 20. august 2019
kl. 18.30-20.30
.
Her er et godt tidspunk at komme med i koret, hvis man ikke har nået det i foråret.

Udover et seriøst og grundigt musikalsk arbejde, sætter vi også pris på det sjove og sociale liv i koret.