Orgelkoncert

31.12.2017

Lørdag den 2. juni 2018 kl 16.00 besøger Krzysztof Ostrowski fra Polen Dybbøl kirke og præsenterer et flot program af musikalske perler.

Udover kompositioner af J.S. Bach, J. Pachelbel, Huber, Rousseau og Lloyd vil han give publikummet flere smagsprøver på sin improvisationskunst. Improvisationer er musik, der opstår spontant i det øjeblik, organisten spiller den. Den vil aldrig igen kunne høres på den samme måde og i den samme form. Publikummet får sågar medindflydelse på programmet, idet der kan opgives et tema eller en melodi til Ostrowski, som han vil improvisere over. Der venter altså en lækker menu til alle dem, der vil bruge en times tid på at lægge vej forbi Dybbøl kirke i det smukke forår, hvor også Dybbøl kirkes kirkegård kan beundres i al sin blomsterpragt.

Der er gratis adgang til koncerten.

Del dette: