Gudstjeneste for mennesker med udviklingshæmning og deres familier

09.01.2018

Søndag den 30. september 2018 kl. 12.30 i Dybbøl kirke

Tre gange om året holder vi gudstjenester i Dybbøl kirke.
Det er tilbud til voksne udviklingshæmmede i hele Sønderborg kommune og gudstjenesterne holdes hver gang i Dybbøl kirke.

Det er de samme personer som afholder gudstjenesterne.

Tina er præst
Frank er organist
Helle er korsanger
Anita er kirketjener
Pia har ansvaret for kaffen og kagen, som er et meget vigtigt element.

At møde de samme mennesker hver gang, give en tryghed og genkendelighed for deltagerne.
Kaffen og kagen efter gudstjenesten er som sagt et vigtigt element. Her bliver der snakket og hygget.

Efterhånden er vi gerne 70 deltagere ved hver gudstjeneste, som afholdes i september, februar og maj.
I et samarbejde mellem Sønderborg kommune og Sønderborg Provsti har vi nu fået etableret et kor for udviklingshæmmede, som synger ved gudstjenesterne.
Det er organist Frank Laue, som er ansvarlig for koret.
Ved gudstjenesterne er der lagt vægt på korsang og fællessang, korte fortællinger og spændende prædikener. Trosbekendelsen siges med fagter og gudstjenesten afsluttes altid stående, hvor vi klappende synger "Hés got the whole world in his hand".

Sognepræst
Tia Iversen

Tilmelding til Dybbøl kirkekontor på 73485543 eller mpe@km.dk senest den 4. maj.

Se indbydelse

Del dette: