Nytårsfest

09.01.2018

Søndag den 27. januar 2019 kl. 14.00 - 17.00 med Christoffer Brodersen

Traditionen tro byder vi det nye år velkommen ved et nytårs arrangement i kirken og Kirkeladen. Kl. 14.00 fejrer vi gudstjeneste i kirken. Herefter er der kaffebord i Kirkeladen. Efter kaffebordet vil musicalsangeren Christoffer Brodersen spille og synge for os og tage os med på en rejse gennem mange af de mest populære sange fra film og musical.

Christoffer Brodersen (f. 1980) er født og opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedrollen i adskillige musicals. I årene 2007-14 var Christoffer medlem af vokalgruppen Basis og turnerede i Europa, Asien og USA. Sideløbende har Christoffer været sangsolidt ved talrige koncerter herhjemme, blandt andet hos Den Kongelige Livgardes Musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Christoffer er i dag freelance sanger og musicalperformer. Senest har han sunget hovedrollen som Antony i musicalen "Chess" med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Ved nytårsfesten kan man opleve Christoffer ganske tæt på, hvor han ledsager sig selv på guitar. Ved enkelte sange får han assistance fra organist Frank Laue på flygel.

Idet der kun er et begrænset antal billetter til rådighed, bedes man købe eller bestille sin billet i god tid på kirkekontoret. Tlf. 73 48 55 43 email. mpe@km.dk
Pris 100 kr.

Billetterne kan købes inden jul den 18. og 19. december og igen fra den 2. januar, om formiddagen inden kl. 12.00.

Del dette: