Matador og kristendom torsdag den 25. oktober 2018 kl. 14.00 i Kirkeladen

03.01.2018

En eftermiddag i samarbejde med pensionistforeningen - alle interesserede er selvfølgelig velkomne til at deltage

Valgmenighedspræst Ronald Risvig fra Aulum - Vinding - Vind Valgmenighed vil denne eftermiddag fortælle om: Matador og kristendom er fortællinger om vort liv

Vi elsker Korsbæks borgere og er nærmest i familie med hele persongalleriet. Kom nærmere ind på Skjerns, Varnæs og de øvrige, som lever livet med intriger, kærlighed og forløsende humor. Bag ved de portrætter og episoder, som vi smilende genkender os selv i, ligger kristendommen som en underlæggende fortælling. Evangeliet "snakker med" og gør fortællingen til en "folkelig prædiken".

Tilmelding til pensionistforeningen eller til kirkekontoret:
Pensionistforeningen: Tlf. 74485051 email:
benteschulz@gmail.com
Kirkekontoret: Tlf. 73485543 email: mpe@km.dk

Pris for eftermiddagen er 30,-kr. pr. person inkl. kaffe/te kage.

Velkommen til en festlig eftermiddag i selskab med de mange kendte beboere i Korsbæk

Karen Philipsen, Dybbøl Menighedsråd
Bente Schulz Thomsen, Pensionistforeningen