Babysalmesang i Dybbøl kirke

06.09.2019

Et nyt hold begynder tirsdag 10. september kl. 9.00 ved Anna Zaabalawi

Vi mødes hver tirsdag fra kl. 9.00 - 10.00 i Dybbøl kirke/Kirkeladen.
Det er gratis at deltage!

Forløbet strækker sig over 8 tirsdage og afsluttes med en babygudstjeneste for hele familien lørdag formiddag den 9. november.

Tilmelding sker ved henvendelse på kirkekontoret på tlf. 73485543 eller på mail: mpe@km.dk

Er dit barn 2 - 10 måneder? Så kom og vær sammen med dit barn omkring salmer, musik og dans!!

Mors stemme er den dejligste i verden!!!

Vi vil synge, bruge farverige rekvisitter, sanglege og fagter.
Sammen vil vi skabe et trygt fællesrum af glæde og kærlighed.
De første tre gange mødes vi i Kirkeladen. Derefter holder vi babysalmesang i kirken. Den fine akustik i det højloftede kirkerum giver musikken rigtig gode betingelser og den lille får alle sanserne i brug.

Lidt om Anna Zaabalawi:
Jeg er uddannet musikpædagog og folkeskolelærer med speciale i musik og pædagogik for de mindste børn. Senere har jeg studeret klassisk klaver på konservatoriet. Jeg har arbejdet i mange år med sang, læring og bevægelse i skoler og i børnehaver.
Jeg er ansat i Det Sønderjyske Sangcenter i Sønderborg som dirigent for Sønderjysk Pigekors minispirer. Og så er jeg sangkonsulent i Det Jyske Sangcenter i Herning, hvor jeg er med i projektet "Sangglad". Her er jeg ude i børnehaverne og synger med børn og personale.

Jeg glæder mig til at  møde Jer!

Del dette: