Dybbøl kirkes Vokalensemble 

Dybbøl kirkes Vokalensemble er kirkens projektkor, der blev stiftet af organist Frank Laue i 2008.  Koret øver ikke regelmæssigt, men typisk i forbindelse med to årlige projekter.  Forårets projekt er traditionen tro indstudering og opførelse af a capella-musik til  "De Ni Læsninger - Jesu lidelse i ord og toner", som koret synger Langfredag. Derudover medvirker koret normalt ved et andet projekt i efteråret. Det kan være en musik- eller koncertgudstjeneste til Allehelgen eller ved en anden lejlighed, en koncert med uropførelse af musik, der er bestilt til Vokalensemblet eller noget endet  spændende.

I anledning af 100-året for Dybbøl slaget uropførte Vokalensemblet Langfredag 2014 bestillingsværket "De 9 Læsninger til Påske" af Jakob Lorentzen.

Dybbøl Kirkes Vokalensemble består af 12-16 dygtige amatørsangere, der søger mere ambitiøse udfordringer i korsang. Man skal kunne læse noder og være hurtig til at lære større mængder af musik i løbet af kort tid. Forud for optagelsen i vokalensemblet er der en stemme-/optagelsesprøve.

For yderligere information om Dybbøl Kirkes Vokalensemble og dets aktiviteter kontakt venligst organist Frank Laue på
tlf. 27 68 57 78 eller send en mail til organist(at)dybboelkirke.dk