Koncerter og musikgudstjenester

En fantastisk koncert på højt internationalt niveau kan man glæde sig til lørdag den 1. april kl. 16. Violinist Lada Fedorova og organist Frantisek Vanicek vil spille en perlerække af virtuose værker: Buxtehude, Bach, Dvorák, Olson og flere andre komponister står på programsedlen.

Begge musikere vil spille sammen, men de vil også kunne opleves om solister på hver deres instrument.

Den tjekkiske violinist Lada Fedorova uddannede sig på konservatorierne i Prag, Aarhus og Esbjerg, hvor hun afsluttede solistklassen. Lada har vundet flere internationale priser som violinist og har deltaget i internationale masterclasses ved verdenskendte violinister (Epstein, Stern, m.fl.). Lada hr optaget to cdér med virtuos violinmusik af Pablo de Serasate og flere andre.

Frantisek Vanicek har allerede været gæst i Sønderborg området for ca. 20 år siden, hvor han som den først spillede en koncertrække, der udviklede sig til "Orgelfestival i Sønderborg og omegn", der nu  hvert år finder sted i september måned. Han har vundet flere internatonale musikpriser. Den internationale presse og publikummet er imponerede over hans virtuositet og udtryksfulde orgel spil.

Der er gratis adgang til koncerten